2012. márc. - ápr.

Kedves olvasó!

2 hónap elteltével ismét sok szeretettel köszöntöm a gyorvar.hu weboldalon.

Az elmúlt 2 hónap igazán izgalmas volt, aki nem akart, az bizony nem tudott unatkozni. Minden 7 mind a 7 napjára jutott program bőven, hol a település határain belül, hol pedig a Győrváriak látogattak a táblahatárokon kívülre.

 

Március 3-án szombaton a Faluházba látogatott 28 fő Egervári lakos, és az Idősek Napközi Otthonával töltöttek el egy kellemes délutánt.

7-én cirkusz, 8-án Nőnap, 10-én pedig a Vadászbál töltötte meg élettel a közösségi színteret, 16-án pedig polgári - esküvői szertartás helye volt. Ezúton Gratulálunk még egyszer az Ifjú párnak!

25-én vasárnap a Tündérkertek találkozójának adtunk helyet, és őshonos magyar gyümölcsfák lettek ültetve az Általános Iskolánál, a Faluház mögött és az Óvoda udvarán.

És egy érdekesség a március végéről, 31-én mindkét gólyánk épségben megérkezett és elfoglalta fészkét!

Az első tavaszi hónapban volt bőven a fenti programokon kívül találkozó, gyűlés, megbeszélés, na meg persze pályázatírás.

2012. áprilisa tragédiával kezdődött. Elvesztettük Gerencsér Dorinát, aki bátran és méltósággal viselte kegyetlen betegségét, mely sajnos idővel erősebbnek bizonyult nála. Családjának ezúton is kifejezzük őszinte részvétünket, fájdalmukban osztozunk.

Április 17-én bemutatásra került a hamarosan megvalósuló Kneipp program, mely ingyenes vércukorméréssel és EKG vizsgálattal társult, majd 18-án bűnmegelőzési előadásra érkeztek a település lakosai.

Április 30-án felálltak a település májusfái, melyet idén először, de reméljük nem utoljára egy ingyenes szabadtéri bál zárt. A hangulat fergeteges volt, hamarosan kitáncoljuk!

 

Programjainkra a következő 2 hónapban is várunk mindenkit sok szeretettel, hajrá Győrvár!

 

by.: Dynamitzoli