2012. jan-febr.

Először is Boldog Új Évet minden kedves olvasónak!

2012. márciusát írjuk, és gondoltam ismét egy 2 hónapos rövid összefoglalót készítek arról, hogy mi is történt Győrváron.

Az új évet idén is Tűzijáték köszöntötte, forró tea, zsíroskenyér és tábortűz pedig további hangulatfokozóként szerepelt a közösségkovácsoló rendezvényen. Sokan eljöttünk és a hideg ellenére igazán remek hangulatú rendezvényt tudhatunk magunk mögött.

A Faluházban a január mint minden évben pályázati dömpingel és hiánypótlásokkal telt, míg a február már végre szakmába vágóbban, farsangi rendezvények lebonyolításával. Volt fánksütés, iskolai farsang, SZM Bál, jópár kis és nagy gyűlés, vásár, szóval beindult az új év.

Az SZM Bál-ról és az iskolai farsangról hamarosan töltök fel képeket, igyekszem ezen ígéretemet még a márciusi hosszúhétvége előtt teljesíteni.

Február vége tartogatott magában egy igazi nagy meglepetést is, Varga Gézáné Marika nénit Budapesten egy igazán nívós kitüntetéssel, Beke Pál Díjjal jutalmazták. Az erkölcsi elismerésre jómagam azt mondom, a közművelődés Oscar-díja, tiszta szívből magam és a település nevében Gratulálok az elismeréshez! További munkájához sok sikert, erőt, kitartást, jó egészséget kívánok!

Dynamitzoli

 

ui.: A Galéria mappába töltöttem fel képeket a díjátadóról!