Szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önöket honlapunkon, mint Győrvár község vendégeit a Képviselő-testület és a lakosság nevében. Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte településünket. Remélem, hogy olyan információkat talál, melyek kíváncsivá teszik, hogy meglátogasson bennünket.
Fedezze fel a falu értékeit, látogassa meg Béri Balogh Ádámra emlékezve a Kuruc emlékparkot, a mellette lévő egyedi játszóterünket, nézze meg a Szent Erzsébet templomot, a Makovecz Imre által tervezett Faluházat, és biztosan állítjuk, a település a minden szegletében talál valami érdekeset, egyedit, ami csak Győrvárra jellemző.

Jöjjön el és kapcsolódjon színvonalas rendezvényeinken, (Böllérfesztivál, Falu és kurucnap, Győrvári Sör és Csülökfesztivál, Szüreti fesztivál) melyeket rendszeresen megtartunk és biztosan állíthatom, hogy a környékben a legnagyobb látogatottságú rendezvényeiként tartanak nyilván.


Településünk életében folyamatos a fejlődés, az újat, szebbet akarás mellett, a történelmi hagyományok megismerése és megismertetése is fontos szempont.  Természetesen nem csak a múltnak élünk, hanem a jövőnket is igyekszünk megalapozni, folyamatosan pályázunk az intézményeink felújítására, korszerűsítésére. Rendelkezünk óvodával, iskolával, házi orvossal és védőnővel, valamint egy Makovecz Faluházzal, ahol kulturális közösségi szolgáltató tér található.
A település képeit nézegetve Ön is megállapíthatja, hogy sikeresen épül, szépül a községünk. Köszönhetjük ezt a település önkormányzatának, vezetőségének, a rengeteg beadott pályázatnak, amelyekből szerencsére egyre több a nyertes pályázatok száma, és azoknak a civil szervezeteknek, tesznek Győrvárért.
Köszönöm, hogy időt szakított rohanó világunkban arra, hogy e pár sort elolvasta, és kérem, ha településünkkel kapcsolatban kérdése, véleménye van, azt bátran ossza meg velünk.

Baráti üdvözlettel:

Kaczor Zsolt Mihály polgármester

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Megszakítás