ÖNKORMÁNYZATI UTAK KEZELÉSÉHEZ, KARBANTARTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ERŐ- ÉS MUNKAGÉPEK ÉS ÁGAPRÍTÓ BESZERZÉSE GYŐRVÁRON

A Testvértelepülési együttműködés megvalósítása Felsővereckén”
2019-11-27
“Rábától a Sárvíz völgyéig” térségi humán szolgáltatásfejlesztési program
2020-05-14

Győrvár Község Önkormányzata a Vidékfejlesztési Program keretében a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága által kiírtKülterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése” tárgyú felhívásra benyújtott VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 kódszámú pályázattal 9.999.983 Ft támogatásban részesült.

Győrvár Község Önkormányzata a VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 program keretében a helyi utak kezeléséhez, karbantartásához szükséges erő- és munkagépeket (1 db erőgép és 7 db munkagép) beszerzését valósította meg.

Jelen pályázati támogatásból az Önkormányzat 1 db erőgépet és 7 db munkagépet szerzett be.

A beszerzett traktor ideális a karbantartási és kommunális feladatok ellátására, a szabványos formában hozzá kapcsolható munkaeszközök nagy választéka lehetővé teszi univerzális felhasználását. A vonólapot a földutak karbantartására, talajegyengetésre használjuk, a padkakaszát az árokpartok, útpadkák növényzetének nyírására, bokrok és sövények vágására. A sószóró és a tolólap a téli útkarbantartást biztosítják. Az árokásó a vízelvezető árkok, csatornák tisztán tartását szolgálja, használatával megelőzhetjük az elöntéseket, belvizeket. Az ágaprítógép a levágott ágak, fásszárú nyesedékek aprítására szolgál, megkönnyíti a komposztálást, a seprőgépet pedig az utak és járdák söprésére és tisztítására használjuk.

Az utak folyamatos karbantartása révén a lakosság számára könnyebbé válik az alapszolgáltatások elérése. Biztonságosabbá válik a közlekedés, az iskola, óvoda, orvosi rendelő, hivatal és kulturális intézmények az én minden szakában, időjárástól függetlenül könnyen megközelíthetők lesznek.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Megszakítás